Okei, nyt on ollut vähän, siis ihan vähän taukoa, mutta eipä se haittaa, kun ei kukaan tunnu tätä lukevan ... -,- Kuitenkin, asiaan miksi nyt ylipäänsä tulin tänne. Elikkäs blogi ei ole missään nimessä kuollut, ei, kuten nyt todistan seuraavilla 'uutisillani'.

  1. Olen totaalisen ihastunut roolipeliin nimeltään Wilderness, mutta en kuitenkaan aio liittyä, koska muutenkin tekee nyt vähän tiukkaa vapaa-ajan kanssa.
  2. Niin, siis miksi tekee tiukkaa vapaa-ajan kanssa? No koska meillä on koulussa ihan hirveitä viikkoja nyt keväällä/kesän alussa. Tänään oli englannin koe (meni toivon mukaan ainakin hyvin) ja huomenna uskonnon tentti. Jälkimmäisestä en usko selviytyväni kunnialla.
  3. Elän taas epävakaita aikoja, koska kuukautisten pitäisi taas piakkoin alkaa, enkä todellakaan odota sitä veren ja kivun täyteistä aikaa innolla. Nyt sitä ennen olen kuitenkin ihan älyttömän huonolla ja ailahtelevaisella tuulella sekä hyvin väsynyt. Murh.
  4. Kesälomalla aion hankkiutua kahdelle ratsastusleirille, koska aion todellakin kehittyä ratsastajana kesän aikana sekä oppia uutta. Yhdelle olen jo varmasti menossa, vakitallini kesäkuun alussa järjestettävälle alkeis/yleisleirille. Heinäkuulle olen katsellut Hetan tallin leiriä, ja sinne pitäisi päästä, tosin äiti on ehdotustani vastaan. Ongelma on nimittäin se, että vakitallillani en pääse kehittymään, joten kokeilen sitten jotain muuta tallia.

Eipä tässä sitten muuta. Kiitos ja moro. Kommentoikaa hyvät ihmiset, riittää ihan vain joku tyyliin että 'luin', sekin piristää päivääni. :)

-Sheepy